Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, April 24, 2018

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)


Movie Info

    IMDB:Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Animation , Comedy , Adventure
    [Cast]�����.[   
    [Writer]:����.[   (created by: "Tom and Jerry")
    [Director]:���..[   
    [Duration]����[ 79  min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[4.2/10

Story 

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.No comments:

Post a Comment

Music