Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, July 30, 2018

Sarrainodu (2016) me titra shqip


Movie Info
IMDB:Sarrainodu (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Comedy
[Cast]�����.[  Allu Arjun, Aadhi, Rakul Preet Singh    
[Writer]:����.[  M. Rathnam, Boyapati Srinu   
[Director]:���..[   Boyapati Srinu  
[Duration]����[ 160   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10
Story 
Gana, një ish-ushtarak, lufton kundër njerëzve të korruptuar dhe të pasur, që i shpëtojnë dënimit të ligjit. Ai është shpresa e vetme e njerëzve kundër kriminelit të mbështetur nga babai i tij kryeministër, që vret brutalisht të gjithë ata që i zënë rrugën marrëveshjeve të tij të pista.


 Sarrainodu

No comments:

Post a Comment

Music