Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, August 3, 2018

Mirchi (2013) me titra shqip


Movie Info
IMDB:Mirchi (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Comedy
[Cast]�����.[  Prabhas, Anushka Shetty, Richa Gangopadhyay    
[Writer]:����.[  Siva Koratala (dialogue) (as Koratalla Siva)    
[Director]:���..[   Siva Koratala (as Koratalla Siva)  
[Duration]����[ 155   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10
Story 
Jai bie ne dashuri me Manasan ne itali .Ajo i thote Jai-t qe familja e saj dhe nje familje ne palnadu po tregohen te pameshirshme ndaj njera tjetres. Jai mendon qe dikush mund ta pushtoj boten me dashuri dhe jo me lufte. Ai shkon ne fshatin e Manasa me nje pretekst tjeter dhe arrin te ndryshoje sjelljen e ashper te pjestareve te familjes se saj


 Mirchi

No comments:

Post a Comment

Music