Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, August 26, 2018

Kaabil (2017) me titra shqipMovie Info
IMDB:Kaabil (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Thriller
[Cast]�����.[  Hrithik Roshan, Yami Gautam, Ronit Roy     
[Writer]:����.[  Sanjay Masoomm (dialogue) (as Sanjay Masoom), Vijay Kumar Mishra   
[Director]:���..[  Sanjay Gupta 
[Duration]����[ 139   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10
Story 
Historia e një njeriu që jetoi, qeshi dhe dashuroi si çdokush në këtë botë. Deri kur një ditë, një tragjedi e tmerrshme i erdhi në familje. I shtyrë nga dëshira për hakmarrje, asgjë nuk do e ndalojë. As fakti që është i verbër.No comments:

Post a Comment

Music