Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, August 26, 2018

Shivaay (2016) me titra shqip
Movie Info
IMDB:Shivaay (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Adventure
[Cast]�����.[   Ajay Devgn, Abigail Eames, Erika Kaar     
[Writer]:����.[  Sandeep Shrivastava (screenplay)
[Director]:���..[  Ajay Devgn 
[Duration]����[ 153   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10
Story 
Shivai është një alpinistë, aventurier Himalajan dhe një baba i devotshëm që mundohet të rris vajzën e tij, Gora, i vetëm. Fati i kësaj familjeje të vogël do të ndryshoj kur vajza e tij do të bie pre e trafikimit të fëmijëve. Rruga për Gora të kuptoj të shkuarën e familjes së saj sjell një aventurë të rrezikshme që ndez instiktet e një prindi përtej çdo gjëje.No comments:

Post a Comment

Music