Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, August 26, 2018

The Story of Pokhran (2018) me titra shqip
Movie Info
IMDB:Parmanu: The Story of Pokhran (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Comedy , History
[Cast]�����.[  John Abraham, Boman Irani, Diana Penty      
[Writer]:����.[  Sanyukta Shaikh Chawla, Saiwyn Quadras    
[Director]:���..[    Abhishek Sharma   
[Duration]����[ 130   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.1/10
Story 
Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, India ka mbetur pa aleatë të fuqishëm dhe, për të krijuar vendin e saj si një superfuqi, ajo vendos të testojë 6 bomba bërthamore. Një grup njerëzish do të vihen në shërbim të këtij qëllimi, por nuk do të jetë e lehtë... Parmanu

No comments:

Post a Comment

Music