Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, August 23, 2018

Step Up All In (2014) me titra shqip

Movie Info
IMDB:Step Up All In (2014)
[Format]����..[ HD
[Genre]�����[ Drama, Music, Romance
[Cast]�����.[ Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam Sevani    
[Writer]:����.[  Duane Adler (characters), John Swetnam    
[Director]:���..[   Trish Sie 
[Duration]����[ 91min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.2/10
Story 
Në kapitullin emocionues të radhës, të “Step up”, të gjithë yjet e pjesëve të mëparshme mblidhen bashkë në Las Vegasin vezullues, në betejë për një fitore që mund të përcaktojë ëndrrat dhe karrierat e tyre. Step

No comments:

Post a Comment

Music