Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, August 23, 2018

Three Steps Above Heaven (2010) me titra shqip

Movie Info
IMDB:Three Steps Above Heaven (2010)
[Format]����..[ HD
[Genre]�����[ Action, Drama, Romance
[Cast]�����.[ Mario Casas, Jhon Mejía, María Valverde   
[Writer]:����.[  Federico Moccia (novel), Ramón Salazar      
[Director]:���..[  Fernando González Molina 
[Duration]����[120 min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.2/10
Story 
Kjo është historia e bukur e dashurisë mes djalit të keq dhe vajzës studioze. A munden dy njerëz kaq të ndryshëm të bëjnë që lidhja e tyre të funksionoj?! Ndiqni  filmin e shumë  pëlqyer dhe përjetoni  emocionet që përcillen përmes  tij.No comments:

Post a Comment

Music