Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, August 23, 2018

Rush Hour 3 2007 me titra shqip


Movie Info
IMDB:Rush Hour 3 2007
[Format]����..[ HD
[Genre]�����[ Action, Comedy, Crime
[Cast]�����.[ Jackie Chan, Chris Tucker, Max von Sydow   
[Writer]:����.[  Jeff Nathanson, Ross LaManna (characters)     
[Director]:���..[   Brett Ratner
[Duration]����[ 91min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.2/10
Story 
Pas tentativës për të vrarë ambasadorin Han, Li dhe Karter shkojnë në Paris për të mbrojtur gruan e cila ka dijeni për krerët e Triadës.
 Openload

No comments:

Post a Comment

Music