Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, August 29, 2018

Një shoqe nga fshati (1980)


Movie Info

Movie Name:Nje shoqe nga fshati
Director: Piro Milkani
Writers: Ruzhdi Pulaha (play), Ruzhdi Pulaha
Stars: Violeta Manushi, Robert Ndrenika, Sotiraq Bratko
[iMDB Rating][9.5/10]
[Genre][Comedy, Family, Romance]
[Duration][77 min]

Story

Kinokomedi që pason “Zonja nga qyteti” (1976). Ollga përgatitet të shkojë në konferencën e gruas aktiviste ku do të flasë për eksperiencën e saj në lidhje me luftën kundër koncepteve konservative. Gjatë një atmosfere të ngrohtë Ollga i këndon ninullën e parë nipit të saj të porsalindur: “Na ishte njëherë një Ollgë që mbahej si zonjë. Kohët kaluan dhe zonja u bë një nga ne një shoqe nga fshati”.

 Openload

No comments:

Post a Comment

Music