Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, August 29, 2018

Zonja nga qyteti (1976)


Movie Info

Movie Name:Zonja nga qyteti
Director: Piro Milkani
Writers: Ruzhdi Pulaha (play), Ruzhdi Pulaha
Stars: Violeta Manushi, Raimonda Bulku, Stavri Shkurti 
[iMDB Rating][8.3/10]
[Genre][Comedy, Family, Romance]
[Duration][105 min]

Story 

Vendimi i Ollgës për të jetuar me Melin, vajzën e saj që punon si ndihmës-mjeke fshati, kthehet në situata plot peripeci. Pas një panairi të tërë letërkembimi për të gjetur një dhëndër qyteti, Ollga i prezanton Melit Koçin që hiqet si artist i vërtetë. Por Meli ka rënë në dashuri me Bujarin dhe nuk shkulet nga fshati.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music