Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, September 26, 2018

Ae Dil Hai Mushkil (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Ae Dil Hai Mushkil (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Drama, Music, Musical , Hindi
[Cast]�����.[  Ranbir Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan, Anushka Sharma
[Writer]:����.[  Karan Johar (story and screenplay), Karan Johar (dialogue)
[Director]:���..[  Karan Johar
[Duration]����[ 158   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6/10

Story 

Kjo histori eksploron dashurinë,
format që merr, mënyrat se si na ndryshon
dhe rrugën e lodhshme drejt së cilës na çon.
Është udhëtimi i dy personazheve, Alizeh dhe Ajan
të cilët ecin nëpër jetë, dashuri dhe thyerje zemre.


 Ae dil

No comments:

Post a Comment

Music