Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 25, 2018

Mission Impossible Fallout (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Mission Impossible Fallout (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Thriller
[Cast]�����.[   Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames
[Writer]:����.[  Christopher McQuarrie, Bruce Geller
[Director]:���..[  Christopher McQuarrie
[Duration]����[ 147 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.2/10

Story
 
Ethan Hunti dhe ekipi i tij i IMF-së,
së bashku me disa aleatë të njohur,
luftojnë kundër kohës pasi një mision ka shkuar keq.


 Mission Impossible Fallout

No comments:

Post a Comment

Music