Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 25, 2018

12 Strong (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: 12 Strong (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Drama, History
[Cast]�����.[   Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña
[Writer]:����.[  Ted Tally, Peter Craig
[Director]:���..[  Nicolai Fuglsig
[Duration]����[ 127 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
 
Pas 11 shtatorit, kapiteni Miç Nelson kryeson
një ekip të forcave speciale amerikane në Afganistan
për një mision jashtëzakonisht të rrezikshëm.
Atje ushtarët zhvillojnë një partneritet me Aleancën Veriore
për të rrëzuar talebanët dhe aleatët e saj të Al-Kaidës.
Nelson dhe forcat e tij përballen me vështirësi të mëdha
në një luftë kundër një armiku të pamëshirshëm.

 12 Strong

No comments:

Post a Comment

Music