Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 24, 2018

Ki & Ka (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Ki & Ka (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Comedy, Drama, Romance,Hindi
[Cast]�����.[  Amitabh Bachchan, Kareena Kapoor, Arjun Kapoor
[Writer]:����.[  R. Balki, Rishi Virmani
[Director]:���..[  R. Balki
[Duration]����[ 126   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6/10

Story 

Bëhet fjalë për një çift të ri,
të martuar marrëdhënia e të cilëve
sfidon rolet gjinore që kanë burrat dhe gratë në shoqërinë indiane.


 Ki & Ka

No comments:

Post a Comment

Music