Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, September 14, 2018

Casino Royale (2006) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Casino Royale (2006)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure, Thriller
[Cast]�����.[   Daniel Craig, Eva Green, Judi Dench
[Writer]:����.[  Neal Purvis (screenplay), Robert Wade (screenplay)
[Director]:���..[  Martin Campbell
[Duration]����[ 144 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.8/10

Story
 
Agjenti sekret “007” më i njohur në botë vjen në filmin “Casino Royale” për të shpëtuar botën
nga një i çmendur dhe nga banda e tij terroriste.
Ky është quajtur si “Filmi Bond më i mirë i kohërave”
nga revista G.Q. Aktori Daniel Craig në interpretimin e tij të parë
luan superspiunin britanik Xhejms Bond ndërkohë që e përshkon rrugën e tij
me fjalë të ëmbla, me forcë dhe
pajisje të teknologjisë së fundit për të tejkaluar mundësitë
dërrmuese që vetëm Bondi mund ta bëjë. Openload

No comments:

Post a Comment

Music