Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, September 14, 2018

Avicii: True Stories (2017) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Avicii: True Stories (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Documentary
[Cast]�����.[   Salem Al Fakir, Avicii, Johan Bjerkelund
[Writer]:����.[  Levan Tsikurishvili
[Director]:���..[  Levan Tsikurishvili
[Duration]����[ 97 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.8/10

Story
 
Historia se si Avicii nisi karrierën,
hapat e parë drejt suksesit,
miqësitë dhe eksperiencat e krijuara gjatë rrugës
por edhe vështirësitë e të qenit
një artist i ri që udhëton në tërë botën pa pushim.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music