Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, September 14, 2018

Yeh Jawaani Hai Deewani 2013 me titra shqip


Movie Info

IMDB: Yeh Jawaani Hai Deewani (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Comedy, Drama, Musical,Hindi,Romance
[Cast]�����.[  Ranbir Kapoor, Deepika Padukone, Aditya Roy Kapoor  
[Writer]:����.[  Hussain Dalal (dialogue), Ayan Mukherjee
[Director]:���..[  Ayan Mukherjee (as Ayan Mukerji)
[Duration]����[ 160   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7/10

Story 

Historia në mes dy karaktereve Banit dhe Naines
përcaktohet në jetën e tyre... ku të dyt kishin kaluar
jetën e tyre dhe mësimet në të njëjtin kolegj
të cilit shohin njëri-tjetrin rival në mes vendimeve
të shumta të cilët marrin një rrugë e cila i dërgon në... Openload

No comments:

Post a Comment

Music