Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, September 14, 2018

Real Steel (2011) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Real Steel (2011)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Drama, Family,Sci-Fi
[Cast]�����.[   Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo
[Writer]:����.[  John Gatins (screenplay), Dan Gilroy (story)
[Director]:���..[  Shawn Levy
[Duration]����[ 127 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
 
Çarli Kenton, një boksier i dështuar i cili e humbi mundësinë e tij
për të fituar titullin kur robotë prej çeliku 907 kilogramë dhe
2,4 metra të gjatë pushtuan ringun. Tani asgjë më tepër se një promotor
i vogël, Çarli fiton mjaftueshëm për të bërë bashkë
robotë të shkatërruar dhe t’i fusë nëpër ndeshje të nëndheshme boksi.
“Çeliku i Vërtetë” fillon kur Çarli kap fundin.
Ai pa dëshirë bashkohet me djalin e tij të panjohur prej vitesh
për të ndërtuar dhe stërvitur një konkurrent për në kampionat.
Ndërsa rreziqet rriten në arenën brutale, Çarli dhe Maksi,
kundër gjithë shanseve, fitojnë një mundësi të fundit për të ngritur kokë.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music