Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, September 2, 2018

Dhoom:3 (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Dhoom:3 (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Hindi , Romance , Thriller
[Cast]�����.[  Aamir Khan, Katrina Kaif, Abhishek Bachchan
[Writer]:����.[  Vijay Krishna Acharya (story), Aditya Chopra (story)
[Director]:���..[  Vijay Krishna Acharya
[Duration]����[ 175   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.4/10

Story 

Për të marrë hak për vdekjen e babait të tij, një artist cirku i trajnuar në magji dhe akrobaci kthehet në hajdut për të rrëzuar poshtë një bankë të korruptuar në Çikago. Dy policë nga Mumbai janë caktuar për rastin.

 Openload

No comments:

Post a Comment

Music