Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, September 2, 2018

Innamorato pazzo (1981)


Movie Info

IMDB: Innamorato pazzo (1981)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Comedy, Romance
[Cast]�����.[  Adriano Celentano, Ornella Muti, Adolfo Celi
[Writer]:����.[  Franco Castellano (as Castellano), Giuseppe Moccia (as Pipolo)
[Director]:���..[  Franco Castellano (as Castellano), Giuseppe Moccia (as Pipolo)
[Duration]����[ 100   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.1/10
Story 

Princesha Kristina viziton qytetin e Romës me prindërit e saj mbretëror. Misioni i vizitës së tyre është martesa e saj me dikë të pasur për të mos humbur pasurinë. Por synimi i tyre rrezikon pasi që në jetën e tyre hynë një shofer autobusi me emrin Barnaba dhe ai bie çmendurisht në dashuri me Kristinën e mrekullueshme. Barnaba bënë gjithçka për të arritur qëllimin e tij me atraksione të papërmbajtura që 'të martohet me princeshën'!


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music