Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 3, 2018

Flutura në kabinen time (1988)
Movie Info

Movie Name: Flutura në kabinen time (1988)
Director: Vladimir Prifti
Writers: Teodor Laço
Stars: Reshat Arbana, Ndriçim Xhepa, Luiza Xhuvani
[iMDB Rating][7.9/10]
[Genre][Comedy, Family, Drama]
[Duration][93 min]

Story

Tom Melgushi, i mbetur jetim dhe i rritur nga xhaxhai dhe e shoqja, punon shofer ne fshat. Toma perceptohet si njeri rebel dhe i serte nga shoqeria, reputacioni i keq i te cilit shtohet nga pirja e alkoolit dhe sjellja e tij e ashper me njerezit. Ai ka nje lidhje afektive me Ketin, e cila e do dhe kerkon qe ata ta zyrtarizojne kete lidhje, gje per te cilen Toma nuk eshte gati. Njekohesisht, Toma zhvillon nje afeksion te vecante per Fluturen, mesuesen e biologjise qe ka ardhur nga qyteti. Ai e shoqeron ate disa here ne rrugen per ne qytet dhe arrin te krijoje nje marredhenie deri diku miqesore me te. Nga ana tjeter, Flutura bie pre e paragjykimeve te shoqeve te saj per shoqerizimin e saj me Tomen. Ajo nuk ndan te njejtin mendim me to ne lidhje me Tomen por detyrohet te rezervohet per hir te opinionit. Flutura eshte e fejuar ne qytet por shprehet se per Tomen ndihet ndryshe. Nderkohe, marredhenia e Tomes me Ketin merr nje rrjedhe te papritur ndersa ai i jep fund kesaj lidhje sepse ndihet i presionuar nga Keti per te zyrtarizuar marredhenien e tyre. Nje dite, teksa Toma ben rrugen e zakonshme per ne qytet, has ne rruge Fluturen dhe nxenesin e saj, Kirin, te cilin Toma e quan "Iriqi" ne terma miqesore. Toma e zbret Kirin dhe vijon rrugen per ne qytet. Gjate rruges, Toma vazhdon me shakate dhe tregimet e veta pa e kuptuar se eshte duke e trembur Fluturen. Ai shqetesohet sepse dera e pasagjerit eshte e prishur dhe mund te hapet gjate rruges dhe insiston here pas here qe Flutura te mos mbeshtetet te dera po te vije drejt tij. Flutura nuk i beson keto aludime dhe mendon se Toma ka qellim tjeter ndaj saj, prandaj ne frike e siper, shtyn deren dhe hidhet nga makina. Toma vetem atehere e kupton se c'ka bere. E transporton ne spital ku ajo rifiton ndergjegjjen dhe largohet. I rikthehet nje turbullire psikologjike te zhytur ne alkool dhe deshperim te thelle per ate qe ndodhi. Kalon nje periudhe shume te veshtite emocionale dhe psikologjike e cila zgjidhet kur ai ia tregon familjareve te tij te cilet e qetesojne dhe e udhezojne ta takoje Fluturen. Ajo nuk e ka denoncuar. Ai e takon Fluturen per t'i kerkuar falje por ajo i thote se nuk do te kujtoje me asgje nga ajo nate. toma largohet dhe kujton momentet e lumtura kur kapte flutura ne lendina per t'ia dhururar Flutures per kabinetin e saj te biologjise.
 Openload

No comments:

Post a Comment

Music