Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 3, 2018

Jai Ho (2014) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Jai Ho (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama , Comedy , Hindi , Romance
[Cast]�����.[  Salman Khan, Daisy Shah, Tabu
[Writer]:����.[  A.R. Murugadoss (story), Dilip Shukla
[Director]:���..[  Sohail Khan
[Duration]����[ 135   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.4/10

Story 

Nje ish oficer lufte ndermer nje ide unike qe te perhap pergjegjesine sociale rreth njerezve te zakonshem dhe per te bere kete atij i duhet te perballet me nje familje te fuqishme politikanesh.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music