Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 11, 2018

Iron Man 2 (2010) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Iron Man 2 (2010)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[   Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow
[Writer]:����.[  Justin Theroux (screenplay), Stan Lee (Marvel comic book)
[Director]:���..[  Jon Favreau
[Duration]����[ 130 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.4/10

Story
 
Për shkak të alter egos së tij prej Superheroi,
Tony Stark duhet të luftojë me çështjet vdekjeprurëse
që përfshijnë qeverinë, miqtë e tij dhe armiqtë e rinj. Openload

No comments:

Post a Comment

Music