Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 11, 2018

Iron Man 3 (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Iron Man 3 (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[   Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow
[Writer]:����.[  Drew Pearce (screenplay by), Shane Black (screenplay by)
[Director]:���..[  Shane Black
[Duration]����[ 130 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.4/10

Story
 
Kur bota e Toni Starkut kthehet përmbys
nga një terrorist i frikshëm i quajtur Mandarin,
ai fillon një odise për ringritje dhe ndëshkim.
 Openload

No comments:

Post a Comment

Music