Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 11, 2018

Thor: The Dark World (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Thor: The Dark World (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[   Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
[Writer]:����.[  Christopher L. Yost (screenplay by), Christopher Markus
[Director]:���..[  Alan Taylor
[Duration]����[ 112 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.4/10

Story
 
Përballë një armiku të cilit nuk mund t'i bëjnë
dot ballë as Odini dhe Asgardi,
Thori duhet të nisë udhëtimin e tij
më të rrezikshëm dhe personal,
i cili do ta ribashkojë me Xhein Fosterin dhe
do ta detyrojë të sakrifikojë
gjithçka për t'i shpëtuar të gjithë.
 openload

No comments:

Post a Comment

Music