Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, September 7, 2018

Pitbull: Last Dog (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Pitbull: Last Dog (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Crime, Drama
[Cast]�����.[  Marcin Dorocinski, Krzysztof Stroinski, Dorota Rabczewska
[Writer]:����.[  Wladyslaw Pasikowski
[Director]:���..[  Wladyslaw Pasikowski
[Duration]����[ 124 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.4/10

Story
 
Pas vrasjes së një oficeri, shefi i rajonit policor e ka të vështirë të luftojë krimin e organizuar dhe të zbardhë vrasjen, për shkak të mungesës së stafit. Ndërkohë bandat gangstere të zonës përfshihen në konflikte të brendshme, që sa vijnë e përkeqësohen.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music