Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 17, 2018

Sanam Re (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Sanam Re (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Comedy, Drama, Romance,Hindi
[Cast]�����.[  Rishi Kapoor, Pulkit Samrat, Yami Gautam
[Writer]:����.[  Sanjeev Dutta (story and screenplay), Sanjeev Dutta (dialogue)
[Director]:���..[  Divya Khosla Kumar (as Divya Khosla)
[Duration]����[ 120   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[3.6/10

Story 

Historia e nje djali qe eshte konfuz per jeten e tij
dhe dashurine, gjen lehtesim ne
vendlindjen e tij me dashurine e tij te pare.
 Sanam Re

No comments:

Post a Comment

Music