Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, September 19, 2018

War (2007) me titra shqip


Movie Info

IMDB: War (2007)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Crime, Thriller
[Cast]�����.[   Jet Li, Jason Statham, Nadine Velazquez
[Writer]:����.[  Lee Anthony Smith, Gregory J. Bradley
[Director]:���..[  Philip G. Atwell
[Duration]����[ 103 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10

Story
 
Pas vrasjes së kolegut të tij Tom Loun
dhe familjes së tij nga vrasësi i rrezikshëm Rog,
agjenti i FBI-së Xhak Kroford betohet të hakmerret,
pasi ndihet fajtor pas asaj që ndodhi.
Do t’ia dali ta zbulojë pas një gjakderdhje të madhe midis
Triadës kineze dhe Jakuzës japoneze.
Por kur xhaku dhe Rogu do të përballet bashkë,
një e vërtetë nga e kaluara do të zbulohet.


 War

No comments:

Post a Comment

Music