Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, October 30, 2018

Captain America: Civil War (2016) me titra shqipMovie Info
IMDB:Captain America: Civil War (2016)
[Format]����..[ HDTS
[Genre]�����[ Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[  Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
[Writer]:����.[  Christopher Markus (screenplay by), Stephen McFeely
[Director]:���..[  Anthony Russo, Joe Russo
[Duration]����[ 147 min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[ 7.8/10

Story
Një dyzim politik midis aktivitetit të Hakmarrësve sjell një konflikt midis aleatëve të përhershëm Kapiten Amerika dhe Njeriut të Hekurt.No comments:

Post a Comment

Music