Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, October 30, 2018

Hitman: Agent 47 (2015) me titra shqipMovie Info
    IMDB:Hitman: Agent 47
    [Format]����..[ HDTS
    [Genre]�����[  ActionAdventureCrime
    [Cast]�����.[  Rupert FriendHannah WareZachary Quinto
    [Writer]:����.[  Skip Woods (screenplay), Michael Finch (screenplay)
    [Director]:���..[ Aleksander Bach
    [Duration]����[ 156 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[ 5.7/10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                              Story

Një vrasës bashkohet me një grua për ta ndihmuar atë të gjejë babain e saj dhe të zbulojë misteret e prejardhjes së saj.

No comments:

Post a Comment

Music