Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, October 5, 2018

Hero (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Hero (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action , Drama , Romance ,Hindi
[Cast]�����.[  Suraj Pancholi, Athiya Shetty, Tigmanshu Dhulia
[Writer]:����.[  Subhash Ghai (original story), Nikkhil Advani
[Director]:���..[  Nikkhil Advani (as Nikhil Advani)
[Duration]����[ 145   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4/10

Story 
Nje djale dhe nje Vajze e gjejne veten ne nje det te madh
dashurie qe do te benin gjithcka te perballen me cdogje qe
I del para per ate qe duan 


No comments:

Post a Comment

Music