Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, October 5, 2018

Skyscraper (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Skyscraper (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Thriller
[Cast]�����.[   Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han  
[Writer]:����.[  Rawson Marshall Thurber
[Director]:���..[  Rawson Marshall Thurber
[Duration]����[ 102 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6/10

Story
 
I kërkuar dhe në arrati, një ish-agjent i FBI-së
duhet ta shpëtojë familjen e tij nga një zjarr i madh
që e ka kapluar ndërtesën më të lartë në botë.


 oppen

No comments:

Post a Comment

Music