Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 19, 2018

24 (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: 24 (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Sci-Fi , Thriller ,Hindi
[Cast]�����.[  Suriya, Samantha Ruth Prabhu, Nithya Menon  
[Writer]:����.[  Vikram K. Kumar
[Director]:���..[  Vikram K. Kumar
[Duration]����[ 164 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.6/10

Story
  
Një shkencëtar shpik një makinë kohe, e cila çon në një konflikt midis vëllait të tij binjak
dhe djalit të tij. Koha është e vetmja gjë që njeriu nuk mund ta kontrollojë
po sikur dikush ta ketë fuqinë?


No comments:

Post a Comment

Music