Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 19, 2018

How the Grinch Stole Christmas (2000) me titra shqip


Movie Info

IMDB: How the Grinch Stole Christmas (2000)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy , Family , Fantasy
[Cast]�����.[  Jim Carrey, Taylor Momsen, Kelley
[Writer]:����.[  Dr. Seuss (book), Jeffrey Price (screenplay)
[Director]:���..[  Ron Howard
[Duration]����[ 104 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.6/10

Story
  
Në një që qytet ku të gjithë përgatiten gjithmonë për Krishtlindjet
dhe mendojnë t'i kalojnë ato sa më bukur,
duke blerë dhe dërguar dhurata.
Duket se këto nuk mjaftojnë dhe vogëlushja Sindi
fton në festë Grinçin, një krijesë e cila ka vetëm
për qëllim të vjedhë Krishtlindjet.


No comments:

Post a Comment

Music