Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, November 22, 2018

Geostorm (2017) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Geostorm (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Sci-Fi , Thriller
[Cast]�����.[  Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish
[Writer]:����.[  Dean Devlin, Paul Guyot
[Director]:���..[  Dean Devlin
[Duration]����[ 109 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.6/10

Story
  
Kur rrjeti i satelitëve të projektuar për të kontrolluar
klimën globale nis të sulmojë Tokën, do të kemi një luftë
me kohën për të zbuluar rrezikun e vërtetë, përpara se stuhia
të zhdukë nga faqja e dheut gjithçka dhe këdo.


No comments:

Post a Comment

Music