Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, November 22, 2018

Wonder Woman (2017) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Wonder Woman (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[Action , Adventure , Fantasy 
[Cast]�����.[  Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
[Writer]:����.[  Allan Heinberg (screenplay by), Zack Snyder (story by)   
[Director]:���..[  Patty Jenkins
[Duration]����[ 141 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
Përpara se të bëhej Wonder Woman, ajo ishte Diana,
princesha e Amazonës e një luftëtare e stërvitur.
Kur një avion rrëzohet në ishull dhe piloti i saj e informon
rreth konfliktit të botës së jashtme, ajo largohet nga vendi
i saj për të luftuar një luftë që do t'i japë fund të gjitha luftërave,
duke zbuluar kështu fuqitë e saj
të plota dhe fatin e vërtetë.


No comments:

Post a Comment

Music