Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 26, 2018

The Mountain II (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Mountain II (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama, War
[Cast]�����.[  Ozan Agaç, Bedii Akin, Murat Arkin
[Writer]:����.[  Alper Caglar       
[Director]:���..[  Alper Caglar
[Duration]����[ 135 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[9.6/10

Story
  
Mali 2 tregon historinë e një grupi forcash speciale
klandestinë te quajtur "Prurësi i Stuhisë'.
Bekiri dhe Oguzi, shokë të ngushtë, janë rregjistruar
në trajnimin e famshëm të forcave speciale turke.
Misioni i tyre fillon pas gjashtë vjetësh
dhe është një mision shpëtimi
në zonën më të rrezikshme në Irak.


No comments:

Post a Comment

Music