Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 26, 2018

Ant-Man and the Wasp (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Ant-Man and the Wasp (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Comedy
[Cast]�����.[  Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña
[Writer]:����.[  Chris McKenna, Erik Sommers
[Director]:���..[  Peyton Reed
[Duration]����[ 135 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
Ndërkohë që Skot Lang përpiqet të gjej balancën midis
të qenit një baba dhe një superhero, Houp Van Dajn dhe
Doktor Hank Pim sjellin një mision urgjent, në të cilin
Ant-Man duhet të bashkëpunoj me Grerëzën, për të zbuluar
sekrete nga e shkuara e tyre.


No comments:

Post a Comment

Music