Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 12, 2018

Black Panther (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Black Panther (2018)     
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Adventure , Sci-Fi
[Cast]�����.[  Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o 
[Writer]:����.[  Ryan Coogler, Joe Robert Cole
[Director]:���..[  Ryan Coogler
[Duration]����[ 134 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
T'Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda,
rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe
të avancuar nga ana teknologjike, për të triumfuar
në fron dhe për të marrë me të drejtë vendin e tij si mbret.


No comments:

Post a Comment

Music