Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 12, 2018

Avengers: Age Of Ultron (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Avengers: Age of Ultron (2015)        
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Adventure , Sci-Fi
[Cast]�����.[  Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo 
[Writer]:����.[  Joss Whedon, Stan Lee (based on the Marvel comics by)
[Director]:���..[  Joss Whedon
[Duration]����[ 141 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
Kur Toni Stark përpiqet të fillojë një program paqeruajtës,
gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet dhe tani
është në dorën e Avengers të ndalojnë Ultronin e lig dhe
planet e tij të tmerrshme.

No comments:

Post a Comment

Music