Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 12, 2018

Raaz Reboot (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Raaz Reboot (2016)       
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Horror , Mystery , Romance , Hindi
[Cast]�����.[  Emraan Hashmi, Kriti Kharbanda, Suzanna Mukherjee 
[Writer]:����.[  Vikram Bhatt (story and screenplay), Girish Dhamija (dialogue)
[Director]:���..[  Vikram Bhatt
[Duration]����[ 128 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.6/10

Story
  
Filmi i katërt i një serie filmash horror
që zbulojnë të fshehta,
mistere dhe dobësi njerëzore.


No comments:

Post a Comment

Music