Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, November 16, 2018

Furios 7 (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Furios 7 (2015)    
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Crime , Thriller
[Cast]�����.[  Vin Diesel, Jason Statham , Dwayne Johnson 
[Writer]:����.[  Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters)
[Director]:���..[  Justin Lin
[Duration]����[ 137 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10

Story
  
Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos
dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.


No comments:

Post a Comment

Music