Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, November 16, 2018

Fast & Furios 6 (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Fast & Furios 6 (2013)   
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Crime , Thriller
[Cast]�����.[  Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson 
[Writer]:����.[  Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters)
[Director]:���..[  Justin Lin
[Duration]����[ 130 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10

Story
  
Hobsi bën të mundur që Dominik
dhe Brajan të mbledhin skuadrën e tyre
për të kapur një grup mercenarësh...


No comments:

Post a Comment

Music