Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, November 16, 2018

Fast Five (2011) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Fast Five (2011)  
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Crime , Thriller
[Cast]�����.[  Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson 
[Writer]:����.[  Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters)
[Director]:���..[  Justin Lin
[Duration]����[ 130 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.5/10

Story
  
Dominik dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë edhe një herë veten
në anën e gabuar të ligjit. Ata për­piqen të kalo­jnë mes
2 kor­sive, në mes të një bossi të drogës
të pamëshir­shëm si dhe një agjenti federal i papërkulur.

No comments:

Post a Comment

Music