Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, November 29, 2018

Raja Rani (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Raja Rani (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy, Drama, Romance , Hindi 
[Cast]�����.[  Arya, Nayanthara, Jai
[Writer]:����.[  Atlee Kumar
[Director]:���..[  Atlee Kumar
[Duration]����[ 160 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
John dhe Regina jane detyruar te martohen me njeri tjetrin
dhe kjo ju ka sjelle nje jete me probleme pasi ato nuk mund
te harrojne te shkuaren e tyre. Gjerat marrin kthese kur ato
mesojne tragjedite qe u kane ndodhur ne te shkuaren njeri tjetrit.

No comments:

Post a Comment

Music