Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, November 29, 2018

The Dark Knight (2008) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Dark Knight (2008)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Crime, Drama
[Cast]�����.[  Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
[Writer]:����.[  Jonathan Nolan (screenplay), Christopher Nolan (screenplay)
[Director]:���..[  Christopher Nolan
[Duration]����[ 154 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[9./10

Story
  
“Kalorësi i Zi” Me ndihmën e togerit Xhim Gordon dhe Avokatit të Qarkut Harvi Dent,
Batman-i i vihet pas krimit të organizuar në qytetin Gotham për ta shkatërruar një herë e mirë.
Treshja rezulton e suksesshme, por shumë shpejt e gjejnë veten pre të një krimineli
gjeni të njohur si Xhokeri, i cili e zhyt Gothamin në anarki dhe e detyron Kalorësin e Zi të kalojë cakun.

No comments:

Post a Comment

Music