Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, December 9, 2018

Battle of the Year (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Battle of the Year (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama, Music
[Cast]�����.[  Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck
[Writer]:����.[  Brin Hill, Chris Parker
[Director]:���..[  Benson Lee
[Duration]����[ 110 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.3/10

Story
  
"Beteja e Vitit" tërheq të gjitha ekipet më të mira nga e gjithë bota,
por amerikanët nuk e kanë fituar në pesëmbëdhjetë vjet
kampionatin botëror. Dante punëson Bleik për të mbledhur
një ekip me kërcimtarët më të mirë dhe për të sjellë
trofeun përsëri në Amerikë, ku e gjitha filloi.


No comments:

Post a Comment

Music