Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, December 9, 2018

Hachi Dogs Tale (2009) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Hachi Dogs Tale (2009)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama, Family
[Cast]�����.[  Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa
[Writer]:����.[  Stephen P. Lindsey (screenplay), Kaneto Shindô
[Director]:���..[  Lasse Hallström
[Duration]����[ 93 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.3/10

Story
  
Një dramë e bazuar mbi historinë e vërtetë të një profesori kolegji
dhe një qeni të cilin ai e merr në shtëpi.

No comments:

Post a Comment

Music