Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, December 9, 2018

Frozen (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Frozen (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Animation , Adventure , Fantasy
[Cast]�����.[  Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
[Writer]:����.[  Jennifer Lee (screenplay by), Hans Christian Andersen
[Director]:���..[  Chris Buck, Jennifer Lee
[Duration]����[ 102 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.8/10

Story
  
Optimistja e patrembur Ana niset në një udhëtim epik së bashku
me njeriun e maleve Kristof dhe drerin e tij besnik Sven
për të gjetur motrën e saj Elsën, fuqitë e akullta të së cilës
kanë lënë mbretërinë e Arendelit në një dimër të përjetshëm.
Duke u përballur me kushte të njëjta si në malin Everest,
përbindësha mistikë dhe një njeri dëbore tepër gazmor
të quajtur Olaf, Ana dhe Kristofi luftojnë elementet
në një garë për të shpëtuar mbretërinë.

No comments:

Post a Comment

Music